Bart Kaëll haalt fel uit naar Luc Appermont: "Ben je helemaal zot geworden?" showbizz
showbizz

Bart Kaëll haalt fel uit naar Luc Appermont: "Ben je helemaal zot geworden?"

Bart Kaëll haalt fel uit naar Luc Appermont: "Ben je helemaal zot geworden?"

Bart Kaëll en Luc Appermont vormen al 40 jaar een onafscheidelijk koppel. Hun liefde is nog even groot als in het prille begin. Al is er één iets waar ze het nooit met elkaar over eens zijn geraakt.

Kinderen. Voor Bart was het vanaf het begin al een no go, maar Luc durfde er stiekem wel van te dromen. “Hij had dat eigenlijk wel gewild. Hij heeft me dikwijls gevraagd of we toch geen kindje zouden adopteren”, geeft Bart toe in HLN Shobwits. Maar dat zag Bart niet zitten.

“Luc, ben je zot? Ik ben zelf nog een kind”, kreeg Barts wederhelft steevast als antwoord. “Ik ben daar veel te ongeduldig voor”, klinkt het. Bovendien vindt hij hun showbizzleventje te onregelmatig om een kindje op te voeden. Ze zijn veel te vaak weg van huis. “En wat heeft een kind nu aan zijn vaders als we het altijd een ander moeten achterlaten”, vraagt Bart zich af.

Van deze beslissing heeft Bart nooit spijt gehad. “Ik mis dat totaal niet in mijn leven”, besluit hij. Hij zag het niet zitten om zo’n groot deel van zijn vrijheid op te geven. “Mijn vrijheid vind ik juist zo belangrijk in mijn leven. Daar heb ik altijd zo hard voor gevochten”, aldus Bart.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws