Bart Kaëll lijdt onder groot verlies: "Depressief en enorm gestresseerd" showbizz
showbizz

Bart Kaëll lijdt onder groot verlies: "Depressief en enorm gestresseerd"

Bart Kaëll lijdt onder groot verlies: "Depressief en enorm gestresseerd"

Bart Kaëll en Luc Appermont vormen al 40 jaar een onafscheidelijk koppel. Hun liefde vieren ze in hun theatershow ‘Luc & Bart: Een paar apart’. Het is een show vol muziek en anekdotes uit hun persoonlijke leven.

Hoewel het een heel luchtige voorstelling is, kaarten ze één heel moeilijk thema aan. Een thema dat Bart erg nauw aan het hart ligt. Ze hebben het onder andere over Barts vader, die achttien jaar geleden aan kanker overleed. “Via onze verhalen willen we aantonen dat we, ook al zijn we bevoorrecht in dit leven, net als iedereen ook tegenslagen meemaken”, zegt Luc in Story.

Dat afscheid viel Bart heel zwaar. “Ik werd depressief en kreeg tinnitus van de stress”, geeft hij toe. Hij riep de hulp in van een psycholoog. En dat heeft gelukkig zijn vruchten afgeworpen. “Na een tijdje verdween de tinnitus”, klinkt het. Maar Bart heeft het tot op vandaag moeilijk om deze zware klap te verwerken.

“Je moet proberen je leven weer op de rails te krijgen”, besluit Bart. Daarom klopt hij nog regelmatig aan bij zijn psycholoog als het hem allemaal even te veel wordt. “Weet je, psychologen zijn er niet voor mensen die gek zijn. Waarom zou je voor een gebroken knie naar de dokter gaan en voor een mentaal probleem geen hulp zoeken”, vraagt hij zich af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws