Bekende zanger bezorgt 'The Voice'-coaches verrassing van formaat: "Gedurfd" showbizz
showbizz

Bekende zanger bezorgt 'The Voice'-coaches verrassing van formaat: "Gedurfd"

Bekende zanger bezorgt 'The Voice'-coaches verrassing van formaat: "Gedurfd"

Gisteren kon je de laatste Blind Auditions van ‘The Voice van Vlaanderen’ meepikken. En die werden in alle schoonheid afgesloten, mét een grote verrassing voor het publiek en de coaches.

De laatste aflevering van de Blind Auditions zullen de coaches niet snel vergeten. Zij werden nog een laatste keer helemaal van hun stoel geblazen. Maar niet door een kandidaat deze keer. Een bekende zanger kwam Natalia en co namelijk voor de gek houden.

Niemand minder dan Joost Zweegers, beter bekend onder zijn artiestennaam Novastar, waande zich even kandidaat en kwam auditie doen. Hij bracht zijn monsterhit ‘Where Did We Go Wrong’ en begeleidde zichzelf op de piano. En dat vond hij best spannend ook. “Ik heb al op alle mogelijke plekken gestaan, maar ik heb nog nooit gezongen voor mensen die met hun rug naar mij gedraaid zitten”, legt de zanger uit.

Gelukkig herkenden de coaches zijn stem uit de duizend en leverde zijn spetterende ‘auditie’ een vierdraaier op. “Hoe goed is dat?”, vond Natalia. Maar op het ‘The Voice’-podium komen staan, vraagt volgens de coaches toch erg veel lef. “Ik zou het alleszins niet durven”, geeft Mathieu Terryn toe. Een mooie afsluiter van een reeks spannende Blinds dus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Populair

Laatste nieuws