Bert en Irène uit 'Hotel Romantiek' hebben pijnlijk nieuws over hun relatie showbizz
showbizz

Bert en Irène uit 'Hotel Romantiek' hebben pijnlijk nieuws over hun relatie

Bert en Irène uit 'Hotel Romantiek' hebben pijnlijk nieuws over hun relatie

Bert en Irène uit 'Hotel Romantiek' leken vanaf dag één voor elkaar gemaakt. Ze mochten dan ook als eerste een ritje maken in de zwaan en besloten na de reis samen te blijven. Enkele maanden later heeft het koppeltje slecht nieuws te melden.

Bert en Irène uit 'Hotel Romantiek' zijn geen koppel meer. Jammer, want al in aflevering één leken ze elkaar gevonden te hebben. “We konden het meteen erg goed met elkaar vinden en waren sindsdien tijdens de reis altijd samen”, blikt Bert terug op het avontuur. “Na die vakantie leek het ons dan ook interessant om samen te blijven, maar het bleek heel moeilijk om daar de momenten voor te vinden.”

“De laatste drie weken ben ik geen enkele avond thuis geweest”, legt Bert uit. “Toen ik me inschreef voor het programma had ik veel meer vrije tijd door corona. Ik zat elke avond thuis”, vertelt hij. Dat was nu anders. En zijn drukke agenda kon hij niet combineren met een relatie.

Het programma kwam volgens Bert twee jaar te vroeg. Tot 2024 is hij namelijk nog schepen. Daarnaast is hij ook erg actief in het verenigingsleven. Toen hij zelfs geen gaatje meer vond voor zijn wekelijkse telefoontje met Irène, zette hij er een punt achter. “Het was op die manier gewoon niet doenbaar.”

Hart niet op slot

Bert en Irène zijn als vrienden uit elkaar gegaan. Maar voor Irène kwam de breuk wel erg hard aan. “Die relatie heeft nooit eens kans gehad, Bert wilde er geen tijd voor maken”, klinkt het. Irène had het liever anders gezien, maar ze laat haar hoofd niet hangen. “Ik sluit mijn hart zeker niet. Ik sta open voor een nieuwe relatie, maar het moet met de juiste zijn”, laat ze Gloria Monserez weten.

Populair

Laatste nieuws