Betty uit 'Big Brother' over haar maatje meer: "Er is iets ontploft in mij" showbizz
showbizz

Betty uit 'Big Brother' over haar maatje meer: "Er is iets ontploft in mij"

Betty uit 'Big Brother' over haar maatje meer: "Er is iets ontploft in mij"

Betty Owczarek uit 'Big Brother' was de afgelopen weken in het nieuws omdat ze meer dan 100 kg weegt. Betty voelt zich echter prima.

"Ik ben enorm verdikt", zegt Betty zelf aan HLN Showbits. "En ze zeggen: 'Je moet vermageren', en dit en dat. Maar ik was dat op den duur zo beu. En, ik weet het niet, er was iets dat ontplofte in mij."

"Ik dacht, foert, ik ben wel mooi", vervolgt Betty. "En ik dacht... Ik had een gekke bui. Ik dacht ik ga een badpak aandoen en ik ga er een muziekje opzetten."

Vervolgens had Betty dat filmpje op TikTok gezet. "Gewoon, een gekke bui, ik kan dat soms hebben", vertelt ze. "Ik had dat dan gepost en dat werd precies opgepikt. Er beginnen eigenlijk wel wat volgers op te komen. Daar schrik ik wel van."

Leven en laten leven

"Ik dacht dat dat 500 volgers zou hebben. Leven en laten leven, zeg ik altijd. Ik zou zelf ook niet iemand gaan veroordelen. Lekker gek is ook leuk, normaal is ook leuk. Je bent wie je bent en dat is het voornaamste."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws