Dit is de laatste, aangrijpende wens van Nicole Josy, die aan alzheimer lijdt showbizz
showbizz

Dit is de laatste, aangrijpende wens van Nicole Josy, die aan alzheimer lijdt

Dit is de laatste, aangrijpende wens van Nicole Josy, die aan alzheimer lijdt

Nicole Josy en Hugo Sigal gaan als onafscheidelijk duo door het leven. Dat weet iedereen. Ook in deze woelige periode is dat het geval. En misschien zelfs meer dan ooit.

Nu er bij Nicole alzheimer is vastgesteld, wil Hugo zijn vrouw geen seconde meer uit het oog verliezen. Hugo’s gezondheid laat het bovendien ook afweten. Hij sukkelt erg met zijn prostaat. En aangezien Nicoles toestand snel achteruitgaat, willen ze nog van elk moment samen genieten. “Carpe diem. Wat komt, dat komt”, besluit Hugo in Primo.

Het koppel blijft duidelijk niet bij de pakken zitten. Hoe meer ze nog samen kunnen doen, hoe beter. “Na dit jaar willen we nog eens naar Londen om er een paar shows te zien”, geeft Hugo als voorbeeld. Ook Saint-Tropez en wintersport in Seefeld staan nog op hun bucketlist. “En ik zou heel graag met Nicole nog eens naar Disneyland gaan. Nog eens het kind gaan uithangen”, lacht Hugo.

Maar ook Nicole heeft nog een laatste wens. En die is op zijn minst gezegd aangrijpend. Hun band als koppel is zo hecht dat ze volgens Nicole uiteindelijk samen zullen sterven. “We gaan samen naar de hemel, Hugo en ik”, zegt ze. “Dat wil ze, hé”, verduidelijkt Hugo. “Dat dit niet zo evident zal zijn, kan ik haar moeilijk duidelijk maken”, klinkt het nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws