Dit wil Jiri uit 'Blind Getrouwd' doen om zijn huwelijk met Florence te redden showbizz
showbizz

Dit wil Jiri uit 'Blind Getrouwd' doen om zijn huwelijk met Florence te redden

Dit wil Jiri uit 'Blind Getrouwd' doen om zijn huwelijk met Florence te redden

Het lijkt niet zo goed te gaan tussen Jiri en Florence in ‘Blind Getrouwd’. Toch wil Jiri er alles aan doen om het huwelijk te doen slagen.

In het begin hadden de 'Blind Getrouwd'-kijkers veel vertrouwen in Jiri en Florence, maar daar blijft momenteel niet meer veel van over. Het gaat namelijk niet meer zo vlot tussen de twee en dat hebben ook de kijkers gemerkt. Dat komt voornamelijk omdat Florence ‘het vonkje’ nog niet voelt.

Voor Florence is aantrekking heel belangrijk. Daarom maakt ze ook duidelijk dat ze het kapsel van Jiri wil aanpakken. Nu onthult hij aan Het Laatste Nieuws hoe hij zich daarbij voelt. De interviewer vraagt namelijk aan Jiri of hij denkt: “Ik moet hier blijkbaar iets aan mijn uiterlijk aanpassen?”

“Goh, dat is voor iedereen anders en ik vind dat dat zoiets kleins is”, bekent Jiri. “Voor mij oké zolang het niet gaat over persoonlijkheid aanpakken”, klinkt het. Jiri weet dat Florence nog niet is aangetrokken tot hem. “Als ik dat daarmee kan veranderen door zoiets kleins te doen, waarom niet?”, besluit hij

Populair

Laatste nieuws