Dokter heeft vreselijk nieuws voor Eddy Planckaert: "Dringend ingrijpen" showbizz
showbizz

Dokter heeft vreselijk nieuws voor Eddy Planckaert: "Dringend ingrijpen"

Dokter heeft vreselijk nieuws voor Eddy Planckaert: "Dringend ingrijpen"

Eddy Planckaert neemt liever het zekere voor het onzekere en gaat geregeld op medisch onderzoek. Bij zijn laatste check-up kreeg hij echter heel slecht nieuws te horen van de dokter.

Over het algemeen waren de resultaten heel positief. Ook zijn hart en prostaat zijn nog helemaal in orde. "De dokter zei dat hij zou tekenen om op mijn leeftijd zo'n sterk hart te hebben", vertelt Eddy in Dag Allemaal. Maar over één ding had de dokter minder goed nieuws.

Zijn arts maakte zich namelijk heel wat zorgen over Eddy's gewicht. 101 kilo woog hij op dat moment. "Ik kon het gewoon niet geloven, ik ben voor de zekerheid opnieuw op de weegschaal gaan staan", klinkt het. Om te voorkomen dat zijn gezondheid hieronder zou lijden, moest hij van zijn dokter "dringend tien kilo vermageren".

Zo gezegd, zo gedaan. De voorbije maanden is Eddy maar liefst achttien kilo afgevallen. Hij voelt zich naar eigen zeggen weer veel beter in zijn vel dan voordien. "Ik wil nog lang meegaan om mijn kleinkinderen te zien opgroeien, dat heeft mij gestimuleerd om er volledig voor te gaan", voegt hij eraan toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws