Dorian Liveyns heeft een erg duidelijke boodschap voor zijn partner James Cooke showbizz
showbizz

Dorian Liveyns heeft een erg duidelijke boodschap voor zijn partner James Cooke

Dorian Liveyns heeft een erg duidelijke boodschap voor zijn partner James Cooke

Dorian Liveyns plaatst op Instagram een bijzondere boodschap voor zijn echtgenoot James Cooke. Hij krijgt daar ook al snel heel wat reacties op van zijn volgers.

Dorian Liveyns en James Cooke zijn ondertussen al 1 jaar getrouwd. De twee leerden elkaar bijna 6 jaar geleden kennen tijdens de repetities van een musical en sindsdien is het dikke liefde tussen de twee. Nu deelt Dorian een speciaal bericht op zijn Instagrampagina, omdat het koppel iets te vieren heeft. James mag vandaag namelijk 38 kaarsjes uitblazen.

“Deze mooie man, mijn held, mijn vriend, mijn liefje, viert vandaag zijn verjaardag!”, schrijft Dorian. “En wij vieren mee! Geniet ervan liefste!”, voegt hij er nog aan toe. Hij deelt ook meteen een bedfoto van James, waarop hij een verjaardagskroon draagt en knuffelt met zijn hond.

De volgers van Dorian wensen James een dikke proficiat in de commentaren. “Gelukkige verjaardag Lieve James. Geniet ervan” en “Proficiat voor je ventje”, klinkt het onder meer. Ook Ellen Callebout, de vrouw van Gert Verhulst laat een reactie achter. Zij plaatst enkele smileys en hartjes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws