Emotionele Karen Damen meldt pijnlijk nieuws: "Gisteren in elkaar gezakt" showbizz
showbizz

Emotionele Karen Damen meldt pijnlijk nieuws: "Gisteren in elkaar gezakt"

Emotionele Karen Damen meldt pijnlijk nieuws: "Gisteren in elkaar gezakt"

Karen Damen is al een hele tijd meter van Balkenende Donkieshuis, een opvang voor ezels. Deze week ging Karen er nog eens langs, maar daar kwam ze tot een pijnlijke constatering.

Karen Damen, dierenvriend in hart en nieren, moest toekijken hoe een van de ezels met spoed naar de dierenkliniek werd afgevoerd. "Daar vocht hij voor zijn leven. Medicijnen alleen konden niet meer baten en zo is hij gisteren in mekaar gezakt", schrijft het ex-K3'tje op Instagram.

De ezel was blijkbaar al een week erg ziek en moet nu geopereerd worden. Maar daar hangt een stevig prijskaartje aan vast, maar liefst zo'n 5000 euro. Karen richt dan ook een emotionele oproep tot haar volgers.

Ze smeekt hen om een vrije bijdrage te storten. Gelukkig kan ze steeds op de steun van haar fans rekenen. "Ga ik zeker doen", "Kleine bijdrage gestort" en "Mijn steun hebben jullie", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws