'Familie'-acteur Aaron Blommaert verbaast iedereen met geweldig nieuws showbizz
showbizz

'Familie'-acteur Aaron Blommaert verbaast iedereen met geweldig nieuws

'Familie'-acteur Aaron Blommaert verbaast iedereen met geweldig nieuws

Aaron Blommaert duikt steeds vaker op het televisiescherm op. Hij schittert als acteur in 'Familie' en mocht als presentator ook het 'Tien Om Te Zien'-podium betreden. Nu heeft hij opnieuw een spannend, maar eens een heel ander project voor de boeg.

Presentator, acteur en nu ook radio-dj. Je leest het goed. Bovenop al zijn andere bezigheden krijgt Aaron nu een eigen programma op de radiozender MNM. Vanaf zondag is hij elke week van 16u tot 19u op de radio te horen.

Het is niet de eerste keer dat hij van de radiowereld proeft. Eerder mocht hij namelijk al de 'Ultratop 50' en 'MNM Late Night' presenteren. "Dat was fun, volledig mijn muzieksmaak, want ik knal altijd hitmuziek door mijn boxen", vertelt hij in HLN Showbits.

Maar met zijn eigen programma kan hij iets doen wat hij nóg leuker vindt. "Muziek brengen, maar ook dichter bij de luisteraar staan", legt hij uit. Hij zal samen met de luisteraars terugblikken op de afgelopen week, maar ook vooruitblikken op de nieuwe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws