Fans van 'Familie' zwaar ontgoocheld door grote verjaardagsshow: "Schandalig" showbizz
showbizz

Fans van 'Familie' zwaar ontgoocheld door grote verjaardagsshow: "Schandalig"

Fans van 'Familie' zwaar ontgoocheld door grote verjaardagsshow: "Schandalig"

'Familie' bestaat 30 jaar. Dat vraagt om een feestje. En dat hebben de fans ook gekregen. Afgelopen zaterdag konden ze in de Lotto Arena genieten van '30 jaar Familie Feest'.

Op die show is nu heel wat reactie op gekomen. Veel fans moesten de zaal jammer genoeg met een teleurgesteld gevoel verlaten. "Zeer teleurstellend" en "Schandalig", lezen we op de Facebookpagina van 'Familie'. Daar hadden de fans zo wel hun redenen voor.

Velen vonden het namelijk zeer spijtig dat er zo weinig oude gezichten uit de soap op het podium stonden. Denk maar aan Peter, Marie-Rose, Evi of Liesbeth. "Ze spelen misschien niet meer mee in de serie, maar hebben toch jaren meegedraaid", klinkt het in de reacties. "Er waren weinig acteurs van de oude generatie. Je zag alleen de nieuwe acteurs", voegt iemand er kwaad aan toe. Ook enkele vaste personages van dit moment waren niet van de partij. "Jammer dat Hanne en Rudy er niet bij waren", zei iemand nog.

Al waren de meeste mensen wel heel enthousiast. "De show was top, we hebben er enorm van genoten", "Het was super, van het begin tot het einde" en "Het was dik in orde, we hebben veel gelachen", luiden de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws