Gert Verhulst heeft vreselijk nieuws over Ellen Callebout: dit is er aan de hand showbizz
showbizz

Gert Verhulst heeft vreselijk nieuws over Ellen Callebout: dit is er aan de hand

Gert Verhulst heeft vreselijk nieuws over Ellen Callebout: dit is er aan de hand

Eerder deze maand moest de familie Verhulst helaas afscheid nemen van hun geliefde hond Marcel. Die verloor zijn strijd tegen een lang aanslepende ziekte. Dat kwam hard aan bij het gezin. Vooral Gerts vrouw Ellen Callebout zit in zak en as.

Op Qmusic Nederland blikt Gert Verhulst openhartig terug op het overlijden van hun trouwe viervoeter. Vooral Ellen kan dat grote verlies maar moeilijk verwerken. Zij nam de afgelopen twee jaar dan ook dag en nacht de zorg voor Marcel op zich. Het verdriet slaat zelfs op Ellens gezondheid. Gert deelt openlijk dat ze te kampen kreeg met hartpijn na Marcels dood.

“Gisteren zei Ellen: ‘Het is de eerste keer dat ik weer volop kan sporten, want daarvoor had ik echt letterlijk hartpijn'”, weet Gert te vertellen. En daar valt radiopresentatrice Marieke Elsinga niet van achterover. “Volgens experts kan je sterven aan een gebroken hart”, weet ze. “Twee procent van de hartaanvallen worden veroorzaakt door acute, hevige en verdrietige emoties.”

Dat kon Gert de afgelopen weken aan den lijve ondervinden. Hij schrikt er dan ook niet van dat zoiets mogelijk is. “Het blijft natuurlijk een hond, maar als dat dan echt iemand is die je onwaarschijnlijk graag gezien hebt, dan kan ik mij dat inbeelden”, geeft hij toe. Wel laat hij weten dat Ellen het overlijden van Marcel ondertussen al beter een plaats heeft kunnen geven.

Populair

Laatste nieuws