Grote carrièreswitch voor Jasmijn Van Hoof na geruchten over comeback in Familie showbizz
showbizz

Grote carrièreswitch voor Jasmijn Van Hoof na geruchten over comeback in Familie

Grote carrièreswitch voor Jasmijn Van Hoof na geruchten over comeback in Familie

Ongeveer anderhalf jaar geleden stond Jasmijn Van Hoof voor het laatst op de set van 'Familie'. In de soap kroop ze negen jaar lang in de huid van Stefanie. Onlangs werd nog gespeculeerd over een mogelijke terugkeer, maar Jasmijn bewandelt nu een heel ander pad.

Na 'Familie' speelde Jasmijn nog een kleine gastrol in 'Lisa', maar daarna verdween ze officieel van het scherm. "M’n focus ligt niet meer op acteren", vertelt ze in Dag Allemaal. Voor de trouw van haar soapvader Benny en Samira zou ze nog een uitzondering willen maken, maar Jasmijn blijft nu liever uit de belangstelling.

Daarom besloot ze zich bij te scholen en met haar carrière een heel andere weg in te slaan. "Ik volgde een koksopleiding en kan nu vrij professioneel koken", laat ze weten. Maar een eigen restaurant is niet voor haar weggelegd. Ervaring heeft haar geleerd dat horecawerk heel pittig kan zijn.

"Op dit moment werk ik als chocolatier. Een drastische carrièreswitch dus", klinkt het. Maar stiekem durft ze al van haar toekomst te dromen. Haar grootste droom is binnenkort een eigen koffiebar openen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws