Herman Brusselmans onthult nu al de naam van zijn zoontje: "Vind het bullshit" showbizz
showbizz

Herman Brusselmans onthult nu al de naam van zijn zoontje: "Vind het bullshit"

Herman Brusselmans onthult nu al de naam van zijn zoontje: "Vind het bullshit"

Overmorgen wordt Herman Brusselmans 65 en in maart voor de allereerste keer papa. Zijn vriendin Lena is zwanger van hun eerste kindje samen.

Nog een paar maanden en Herman Brusselmans mag zich voor het eerst vader noemen. In ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ vertelde hij gisteren dat alles goed gaat en ze al druk in de weer zijn met de babykamer. Dat Herman en Lena een zoontje krijgen, daar hebben ze nooit een geheim van gemaakt.

Gisteren grapte Herman nog dat hij zijn zoontje zou vernoemen naar Erik Van Looy, vandaag lijkt hij de echte naam bekend te maken. “Onze zoon zal Roman Brusselmans heten”, verklapt hij in Het Laatste Nieuws. Verrassend dat hij dat nu al prijsgeeft, maar Herman denkt er anders over. “Waarom zou je zo'n dingen niet zeggen? Ik vind het bullshit dat je dat niet bekendmaakt”, klinkt het.

De zoektocht naar een gepaste naam was toch wel geen gemakkelijke. “Maar Roman vonden we allebei meteen goed”, vertelt de schrijver. En het plaatje klopt volledig. “Roman Brusselmans, ‘man' op het einde, net zoals zijn vader”, zegt Herman trots. Roman, toch een mooie naam voor de zoon van een auteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws