Hotel Romantiek komt met verrassing van jewelste: "Fantastisch nieuws" showbizz
showbizz

Hotel Romantiek komt met verrassing van jewelste: "Fantastisch nieuws"

Hotel Romantiek komt met verrassing van jewelste: "Fantastisch nieuws"

Het avontuur in Turkije liep gisterenavond op zijn einde en zo ook het vierde seizoen van ‘Hotel Romantiek’. En dat bleek dit jaar een schot in de roos te zijn.

Maar liefst zes koppeltjes werden er op reis gevormd. Een halfjaar later schieten er daar zelfs nog vier van over. Tussen Claire en Dirk, Frieda en Ronny, Linda en Jean-Marie, en Lizzy en Johan is de liefde nog lang niet gaan liggen. “Ik denk dat dat komt omdat we met de juiste ingesteldheid zijn vertrokken”, meent Lizzy in Gazet van Antwerpen. “Ik vond dat wij allemaal een partner hebben gevonden die echt past”, besluit ze.

Cupido heeft dit jaar dus flink raak geschoten. En ook bij de kijker blijft het programma enorm aanslaan. Daarom heeft de VRT beslist dat er een vijfde seizoen van de reeks komt. “Liefde is er nooit genoeg: Hotel Romantiek komt terug”, schrijft Eén op Instagram.

Volgend jaar nemen Philippe Geubels, Gloria Monserez en Sven De Leijer opnieuw een leuke groep vrijgezellen op leeftijd mee op onvergetelijke reis. De fans zijn dan ook in de wolken. “Love it”, “Fantastisch nieuws” en “Zo’n prachtig programma”, klinkt het in de opmerkingen. Inschrijven voor het vijfde seizoen kan vanaf nu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws