Iedereen denkt hetzelfde over bijzondere foto's van Junior Planckaert en Pauline showbizz
showbizz

Iedereen denkt hetzelfde over bijzondere foto's van Junior Planckaert en Pauline

Iedereen denkt hetzelfde over bijzondere foto's van Junior Planckaert en Pauline

Pauline De Vos deelt op haar Instagrampagina opnieuw prachtige foto’s samen met haar vriend Junior Planckaert. Haar volgers reageren allemaal hetzelfde in de commentaren.

Junior Planckaert leerde zijn vriendin Pauline De Vos kennen in het tv-programma ‘Junior op zoek naar de liefde’. Die zoektocht was een groot succes voor hem, want hij is ondertussen al meer dan 7 maanden samen met Pauline. Bovendien zijn ze nog steeds heel gelukkig met elkaar en dat bewijst Pauline nog maar eens op sociale media.

Ze plaatst namelijk enkele bijzondere foto’s op haar Instagrampagina. Zo deelt ze 3 prachtige kiekjes samen met Junior. Op een van de foto’s geeft hij haar zelfs een kus op de wang. Pauline’s volgers laten allemaal weten dat ze fan zijn van de twee. “Jullie zijn zo mooi samen”, “Jullie stralen”, “Cute” en “Prachtig koppel”, reageren ze onder meer.

Bovendien heeft iemand ook nog iets te zeggen over ‘Junior op zoek naar de liefde’. “Het blijft toch fantastisch en uniek dat jullie elkaar en de liefde vonden via een tv-programma. Het was voor de kijker ook leuk om die ontluikende liefde van dichtbij te mogen meemaken. Een romantische film, maar dan in het écht”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws