Is 'Bachelorette' Elke Clijsters opnieuw single? Nieuwe details lekken uit showbizz
showbizz

Is 'Bachelorette' Elke Clijsters opnieuw single? Nieuwe details lekken uit

Is 'Bachelorette' Elke Clijsters opnieuw single? Nieuwe details lekken uit

Een opvallend gerucht over Elke Clijsters gaat de ronde. Is ze weer op zoek naar de liefde? Ze geeft zelf een duidelijk antwoord.

Elke Clijsters werd bekend bij het grote publiek door het televisieprogramma ‘De bachelorette’. Elke ging in het programma op zoek naar de liefde en koos toen uiteindelijk voor Ivan. Jammer genoeg bekoelde de liefde tussen de twee al snel. Ondertussen heeft Elke wel iemand nieuw gevonden.

Deze zomer bevestigde ze dat ze een nieuwe vriend heeft, maar ze wil het rustig aan doen. Echter duiken er nu weer geruchten op over Elke’s liefdesleven, want de voormalige ‘Bachelorette’ zou actief zijn op datingapp Tinder. Enkele mannen vragen nu aan haar of het profiel echt van haar is.

Op haar Instagramverhaal maakt Elke nu duidelijk dat het om een nepprofiel gaat. “Neen dat ben ik niet”, klinkt het. Ook heeft ze nog een duidelijke boodschap voor de mannen die actief zijn op Tinder. “Niet swipen dus, enkel rapporteren. Bedankt”, schrijft ze.

Is 'Bachelorette' Elke Clijsters opnieuw single? Nieuwe details lekken uit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws