Jelle Cleymans onthult verrassende details over liefdesleven na pijnlijke breuk showbizz
showbizz

Jelle Cleymans onthult verrassende details over liefdesleven na pijnlijke breuk

Jelle Cleymans onthult verrassende details over liefdesleven na pijnlijke breuk

Op zijn vierde soloplaat ‘Roubaix’ zingt Jelle Cleymans uitvoerig over zijn eigen liefdesbreuk. Hoewel hij en zijn ex Katrien meer dan zes jaar geleden al uit elkaar gingen, houdt het de zanger duidelijk nog bezig.

Op zijn gloednieuwe album zingt hij meermaals over die breuk, maar niet op een bittere manier. Jelle en Katrien mogen dan wel uit elkaar zijn, ze zijn nog steeds goede vrienden. Hechter dan vroeger zelfs. Maar een relatie zit er niet meer in. “We waren jong toen we elkaar leerden kennen en zetten alle stappen die van ons werden verwacht”, vertelt de zanger in Het Nieuwsblad.

Dat werkte helaas niet voor Jelle. “Ik was te nieuwsgierig naar andere mensen, andere ervaringen die het leven nog te bieden had”, moet hij toegeven. Een klassieke relatie werkt voor de zanger duidelijk niet. “Ik heb me daar lang om geschaamd, want 'dat hoorde niet’, maar de kracht van liefde zit volgens mij niet in exclusiviteit”, vindt Jelle.

Zijn stukgelopen relatie met Katrien blijft een bron van inspiratie voor nieuwe muziek. “Na onze breuk heb ik mijn leven moeten reorganiseren”, klinkt het. Een man alleen heeft volgens hem veel om over na te denken. En Jelle zoekt die confrontatie met zichzelf maar al te graag op. “Ik ben nu 6,5 jaar alleen. Mijn leven is in evenwicht, maar af en toe gaat de rusteloosheid inderdaad met mij aan de haal”, bekent hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws