Jelle Cleymans verklapt meer over zijn liefdesleven: "Al de rest moet wijken" showbizz
showbizz

Jelle Cleymans verklapt meer over zijn liefdesleven: "Al de rest moet wijken"

Jelle Cleymans verklapt meer over zijn liefdesleven: "Al de rest moet wijken"

Het is lang stil geweest rond het liefdesleven van Jelle Cleymans. Eindelijk vertelt hij daar nu meer over.

Jelle Cleymans heeft het bijzonder druk. Zo is hij volop aan het repeteren voor de musical ‘Vergeet Barbara’ en brengt hij binnenkort zijn eigen plaat uit. Daarnaast heeft hij nog een nieuwe uitdaging, want Jelle is sinds kort ook te horen op radiozender Joe. Daar presenteert hij samen met Alexandra Potvin de Top 2000.

Doordat Jelle veel werkt, krijgen we weinig te horen over zijn privéleven. Zo is het bijvoorbeeld al enkele jaren geleden dat Jelle een relatie heeft gehad. Over zijn liefdesleven vertelt hij nu meer aan Het Laatste Nieuws, want de reporter vraagt of hij geen tijd heeft voor een nieuwe relatie.

Jelle geeft daarop een kort antwoord. “Ja, ik ben een beetje zoals een monnik hé. Absolute onthouding”, bekent hij. “Alleen maar het vak en de metier. Dat staat bovenaan en al de rest moet wijken”, voegt hij toe. “En nu is het dan aan jou om na te gaan of je mij gelooft of niet”, zegt hij al lachend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws