Jonas Van Geel ligt goed in de markt na breuk met Evelien Bosmans showbizz
showbizz

Jonas Van Geel ligt goed in de markt na breuk met Evelien Bosmans

Jonas Van Geel ligt goed in de markt na breuk met Evelien Bosmans

Vorig jaar gingen Jonas Van Geel en Evelien Bosmans na acht jaar uit elkaar. Dat was best een zware klap voor de acteur. Nu staan de vrouwen voor hem in de rij. En misschien moet hij zijn prinses op het witte paard niet zo ver zoeken.

Elke vrijdag presenteert Jonas 'I Can See Your Voice' op VTM. En tijdens de uitzending kreeg de presentator wel een heel opvallende liefdesverklaring. Van een van de deelnemers weliswaar.

Masha's passage in het programma ging niet bepaald opgemerkt voorbij. Zo vals als een kat zong ze de longen uit haar lijf en bovendien deed ze een kleine aanpassing aan de tekst van haar liedje. Ze verving de laatste zin door ene niet mis te verstane boodschap.

"Jonas Van Geel, ik ben nog altijd single", zong ze. Dat vraagt heel wat ballen aan je lijf. Daarom viel het grapje ook enorm in de smaak bij jury en publiek. Maar ook Jonas zelf lachte de hele zaal bij elkaar. De liefde is soms dichterbij dan je denkt, zo blijkt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws