Jonas Van Geel spreekt klare taal: "Als Jelle Cleymans komt, blijf ik thuis" showbizz
showbizz

Jonas Van Geel spreekt klare taal: "Als Jelle Cleymans komt, blijf ik thuis"

Jonas Van Geel spreekt klare taal: "Als Jelle Cleymans komt, blijf ik thuis"

Jonas Van Geel en Jelle Cleymans zijn al sinds hun kindertijd boezemvrienden. Ondertussen brengen ze samen muziek uit en binnenkort schitteren ze allebei in de musicals ‘Vergeet Barbara’ en ‘Red Star Line’.

Het gaat beide acteurs dus voor de wind. Maar dat was ooit anders. “Jelle was op jonge leeftijd gewoon veel bekender dan ik. Hij zat in ‘Spring’, was Ketnetwrapper en bekend in heel Vlaanderen. Ik zat nog op de kunsthumanoria en toneelschool”, vertelt Jonas in Primo.

Later gebeurde het wel eens dat Jonas en Jelle op dezelfde casting terechtkwamen. En dan was het bijna altijd Jelle die de rol te pakken kreeg. “Ik was zelfs zodanig op een punt beland dat ik zei: ‘Als Jelle komt, blijf ik thuis.’ Het was toch altijd voor hem. Echt waar”, moet Jonas toegeven.

Maar dat was niets dat hun sterke vriendschap niet kon overleven. Van jaloezie of frustratie is er dan ook nooit sprake geweest. Meer nog, de twee gunden elkaar alles als geen ander. “We zijn nooit echt in elkaars vaarwater gekomen”, besluit Jonas.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws