Koen Crucke is in diepe rouw en krijgt het moeilijk: "Het gemis is zo groot" showbizz
showbizz

Koen Crucke is in diepe rouw en krijgt het moeilijk: "Het gemis is zo groot"

Koen Crucke is in diepe rouw en krijgt het moeilijk: "Het gemis is zo groot"

Koen Crucke is net terug van een deugddoende vakantie op Kreta. Hij had er de tijd van zijn leven en is nog volop aan het nagenieten. Maar nu krijgt hij het even moeilijk en dat geeft hij eerlijk toe.

Een hele tijd terug verloor Koen zijn beide ouders. Dat verlies heeft tot op vandaag een diep wonde nagelaten. Op Instagram deelt hij een aangrijpend bericht om even stil te staan bij die pijn. Onder een oude foto van zijn mama en papa schrijft hij: "Dit waren mijn lieve ouders, die ik nu ontzettend mis."

Hij blikt ook even melancholisch terug op het verleden. "Moeder was verkoopster en vader plaatbewerker en onbekend", gaat hij verder. "En ze waren zo fier op hun zoon. Die het ergens toch gemaakt heeft zonder de naam van zijn moeder of vader te gebruiken", klinkt het.

Gelukkig heeft Koen zijn volgers nog om hem op tijd een hart onder de riem te steken. "Mooi, ouders vergeet je nooit" en "Het gemis zal altijd blijven, maar de mooie herinneringen leven verder in ons hart", luidt het in de opmerkingen. Ook laten zijn volgers weten dat Koen terecht trots mag zijn op zichzelf en dat hij als twee druppels water op zijn vader lijkt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws