Koen Wauters heeft wilde plannen: "Wil niet zo lang wachten"

220910KOENWAUTERSCLOUSEAU
Het is ondertussen al enkele jaren geleden dat Koen Wauters samen met zijn broer Kris het podium van het Sportpaleis betoverde. Maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen. De broers verklappen in Het Laatste Nieuws meer over de toekomstplannen van hun band Clouseau.
Koen Wauters laat immers blijken dat hij een concertreeks in het Sportpaleis wel weer ziet zitten. Goed nieuws voor de fans dus. "Het kriebelt echt weer", geeft de zanger toe. "De vraag is alleen wanneer. Het is ook belangrijk om het juiste moment te kiezen. We kunnen er ook niet van uitgaan dat we meteen 4, 5 of 6 Sportpaleizen uitverkopen. Dat hoeft ook niet, maar het is wel leuk omdat de show steeds beter wordt."
Ook zijn broer Kris zou er geen neen tegen zeggen. "Onze band is nu in absolute topvorm en het kriebelt wel heel hard. Maar als we het doen, moeten we daar wel meteen een show neerzetten", vertelt hij.
Eerder dit jaar bracht Clouseau zijn nieuwe plaat 'Jonge Wolven' uit. Dat is al hun veertiende studioalbum. Het lijkt erop dat het verhaal Clouseau nog lang niet uitverteld is.