Laura Tesoro kondigt groot nieuws aan, Julie Vermeire wil meteen wat kwijt showbizz
showbizz

Laura Tesoro kondigt groot nieuws aan, Julie Vermeire wil meteen wat kwijt

Laura Tesoro kondigt groot nieuws aan, Julie Vermeire wil meteen wat kwijt

Laura Tesoro heeft op Instagram een belangrijke mededeling te doen. Haar volgers zijn een voor een in de wolken met het nieuws.

Het is alweer een tijd geleden dat we nog eens een nieuw nummer van Laura Tesoro te horen kregen. Vlak voor de zomer dropte ze nog ‘Not Easy’, een grote hit die zelfs in aanmerking kwam voor de ‘Zomerhit 2022’-trofee. Gedaan met wachten nu. De zangeres kondigt heuglijk nieuws aan.

Momenteel is Laura druk bezig in de studio om aan heel wat nieuw materiaal te werken. En dat harde werk werpt nu al zijn vruchten af. De zangeres heeft haar nieuwe single ‘We Here’ klaar en die laat ze eerder op ons los dan verwacht. Deze week al mogen we het nummer op de radio verwachten.

Eerder gaf Laura op MNM al een voorproefje van haar nieuwe song aan Bob uit ‘Down the road’. Maar nu laat ze ook op Instagram en TikTok al een stukje van het nummer horen. En niet alleen Laura blijkt dolenthousiast. “Vet”, “Ik vind het nu al geweldig”, “Blijft echt hangen, leuk” en “Ik ben heel benieuwd naar de volledige song”, reageren haar fans. Ook Julie Vermeire staat te popelen om het nummer te beluisteren.

Populair

Laatste nieuws