Leah Thys kampt met gezondheidsproblemen en neemt drastische beslissing showbizz
showbizz

Leah Thys kampt met gezondheidsproblemen en neemt drastische beslissing

Leah Thys kampt met gezondheidsproblemen en neemt drastische beslissing

Actrice Leah Thys schittert sinds jaar en dag in 'Thuis' en laat ook nog steeds in het theater het beste van zichzelf zien. Nu neemt ze echter een drastische beslissing omdat haar gezondheid het laat afweten.

Leah Thys annuleert namelijk haar langverwachte theatertournee. Dit najaar zou ze met het gezelschap 'Loge 10' rondtrekken met 'De Dame in het Busje'. Daarin zou ze onder andere naast 'Thuis'-collega Ann Pira op het podium staan. Maar wegens onvoorziene omstandigheden worden alle voorstellingen geschrapt.

"Leah is er het hart van in, maar is op dit moment niet in topvorm om de hoofdrol in deze zware voorstelling aan te kunnen", laat Bruno Van Heystraeten van Loge 10 weten. "Ik kan geen medische details geven. Het is niks levensbedreigends, maar Leah kampt wel met een mobiliteitsprobleem. Voor haar herstel heeft ze tijd nodig en die gunnen we haar", klink het.

In 'Thuis' was deze week te zien dat haar personage Marianne waarschijnlijk enkele weken naar Portugal zal trekken om daar aan haar tweede boek te schrijven. Mogelijk wordt haar verhaallijn dus om dezelfde reden bijgestuurd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws