Matteo Simoni vervalt in oude gewoontes: "Mama gaat dit niet graag horen" showbizz
showbizz

Matteo Simoni vervalt in oude gewoontes: "Mama gaat dit niet graag horen"

Matteo Simoni vervalt in oude gewoontes: "Mama gaat dit niet graag horen"

Matteo Simoni schittert vanaf woensdag in de gloednieuwe film ‘Zillion’. Daarin kruipt hij in de huid van Dennis Black Magic, de pornokoning van België. Die rol zit hem als gegoten, al waren wel enkele aanpassingen nodig.

De herkenbare blauwe bril, andere intonatie en unieke stijl. Het resultaat: Matteo Simoni lijkt als twee druppels water op Dennis Black Magic. De acteur moest er wel tien kilo voor kwijtspelen. “Ik moest mager en ongezond ogen”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws. En Dennis zou Dennis natuurlijk niet zijn zonder een sigaret in de hand.

“Die sigaretten”, zucht Mateo. “Volgens mij zit er niet één scène in de film waarin ik niet aan het roken ben”, klinkt het. “Ik ben een gelegenheidsroker, maar ik ben echt mottig geweest”, geeft hij toe. De productie liet zelfs speciale kruidensigaretten zonder nicotine overvliegen uit Engeland, maar ook die hielpen niet.

“De lengte van een sigaret moet bij elke scène kloppen. Dus na elke herneming volgde een nieuwe”, legt Matteo verder uit. Aanvankelijk gooide hij die sigaretten na zo’n scène ook niet meteen weg, maar nam hij nog enkele trekjes, moet hij opbiechten. “Maar gaandeweg de opnames raakte ik echt gedegouteerd en nadien ben ik lang gestopt. O, mijn mama gaat dit echt niet graag lezen”, lacht de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws