Maxime Meiland en Leroy zijn klaar voor volgende stap en ze zien het groots showbizz
showbizz

Maxime Meiland en Leroy zijn klaar voor volgende stap en ze zien het groots

Maxime Meiland en Leroy zijn klaar voor volgende stap en ze zien het groots

Maxime en Leroy zijn eerder dit jaar getrouwd en werden vorig jaar nog trotse ouders van hun dochtertje Vivé. Nu lijkt het erop dat ze alweer klaar zijn voor een volgende grote stap.

Maxime Meiland is overal bekend. Ondanks haar enorme populariteit klaagde ze eerder toch over de keerzijde van de medaille: niet meer op straat kunnen lopen zonder herkend te worden en bakken kritiek over je heen krijgen. Maar haar fame levert haar wel heel wat op. Met zo’n 50.000 euro per aflevering van ‘Chateau Meiland’ boert ze best goed.

En dat is eraan te merken. Het ziet ernaar uit dat Maxime en Leroy binnenkort opnieuw de verhuisdozen gaan inpakken. Ze heeft eerder dit jaar nog maar een huis gekocht met haar man, maar is er nu alweer op uitgekeken. Samen wisten ze een miljoenenvilla op de kop te tikken. Moeder Erica bevestigde dit nieuwtje aan het Nederlandse Shownieuws.

Toch is dit best bijzonder, want het is de derde keer in zeer korte tijd dat Maxime verkast. Blijkt dat het koppeltje nog meer ruimte nodig heeft. Volgens Shownieuws gaat het om een villa van zo’n 2,3 miljoen euro. Met zwembad, zes slaapkamers, vier badkamers én op geen vijf minuten afstand van haar geliefde ouders.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws