Nieuw programma in de maak? De Meilandjes openen nieuwe Chateau Meiland showbizz
showbizz

Nieuw programma in de maak? De Meilandjes openen nieuwe Chateau Meiland

Nieuw programma in de maak? De Meilandjes openen nieuwe Chateau Meiland

Momenteel kunnen we hun avonturen nog volgen in ‘Chateau Meiland’. Inmiddels werd zelfs al een nieuw seizoen aangekondigd. Hun chateau heeft het gezin al een tijdje achter zich gelaten, maar volgende keer komen ze misschien wel met een heuse plottwist.

De Meilandjes hebben de realitywereld helemaal veroverd. Hun verhaal startte met het renoveren van een chateau in Frankrijk en het uitbaten van een bed and breakfast. Ondertussen is ‘Chateau Meiland’ meer een meer gewoon een realityreeks over de familie geworden. Maar het zou zo maar eens kunnen dat ze opnieuw die kant uit gaan.

De Meilandjes zijn ondertussen al een hele tijd terug in Nederland, maar juicekanaal Reality FBI meldt op Instagram dat de familie opnieuw een buitenverblijf op het oog heeft. Martien en Erica lijken net als hun dochter Maxime een nieuw stekje te kopen, in Nederland zelf weliswaar.

“Ik heb begrepen dat ze onlangs dit pension hebben gekocht. Waarschijnlijk voor een nieuw programma”, verklapt Reality FBI. Op de vastgoedsite Funda is het pand nog steeds beschikbaar, maar een telefoontje naar de makelaar leert het juicechannel dat de status ‘verkocht onder voorbehoud’ is. Is ‘Pension Meiland’ in de maak?

Bron: Instagram Stories

Nieuw programma in de maak? De Meilandjes openen nieuwe Chateau Meiland

Populair

Laatste nieuws