Roxeanne Hazes doet haar boekje open over ruzie met Rachel en André: "Eenzaam" showbizz
showbizz

Roxeanne Hazes doet haar boekje open over ruzie met Rachel en André: "Eenzaam"

Roxeanne Hazes doet haar boekje open over ruzie met Rachel en André: "Eenzaam"

Het gaat al langer niet goed tussen Roxeanne Hazes en de rest van haar familie. In een nieuw interview moet ze daar nu nog wat over kwijt.

Roxeanne Hazes heeft al langer ruzie met haar moeder Rachel. Roxeanne onthulde in het programma ‘Beste Zangers’ dat ze verschillende trauma’s heeft opgelopen waarvoor haar moeder deels verantwoordelijk is. Rachel kon niet geloven wat ze hoorde en haalde meteen fel uit naar haar dochter op sociale media.

Ook Roxeanne’s broer André staat aan de kant van zijn moeder, want hij begreep niet dat zij zo’n dingen zei. Sindsdien heeft Roxeanne geen goede band meer met haar moeder en haar broer. Zo hebben Roxeanne en Rachel onlangs zelfs elkaar ontvolgd op sociale media. Een verzoening zit er dus nog niet in.

Roxeanne vertelt nu in een interview met Trouw hoe ze over de hele situatie denkt. “Wat mijn familie betreft, sta ik er verder alleen voor”, bekent ze. “Ik ben een beetje het zwarte schaap van de familie en dat voelt wel eens eenzaam. Ik zoek de rottigheid niet zelf op en houd niet van ruziemaken en roddelen, ik wil gewoon een leuk leven”, aldus Roxeanne.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws