Sarah De Bie legt moeilijkheden in relatie met Wout van Aert bloot: "Heuse test"

14092022SARAHDEBIEINSTAGRAM
Sarah De Bie en Wout van Aert zijn ondertussen al meer dan 10 jaar samen. Sarah vertelt nu meer over de moeilijkste periode in hun relatie.
Sarah De Bie en Wout Van Aert zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. In 2018 stapten ze in het huwelijksbootje en vorig jaar verwelkomden ze nog hun eerste kindje, een zoontje genaamd Georges. Dag Allemaal blikt nu terug op de voorbije 10 jaar van hun relatie, waarin ze elk obstakel weten te overwinnen.
Toch is het niet alleen rozengeur en maneschijn, want de relatie tussen Sarah en Wout heeft ook diepe dalen gekend. Net na hun huwelijk zorgde een rechtszaak voor veel stress bij Wout en dat woog op het koppel. Wout moest toen meer dan 650.000 euro betalen aan Sniper Cycling, omdat hij de arbeidsovereenkomst vroegtijdig stopzette.
“Die winter heeft echt aan ons gevreten”, bekende Sarah toen al aan Nina. “We spraken veel minder met elkaar. Soms had ik na een crossweekend het gevoel dat we alleen nog kutgesprekken hadden”, vertelt ze “Wout was niet in zijn normale doen, ook emotioneel niet. Op den duur wist ik niet meer hoe ik kon helpen”, klinkt het.