Tina Maerevoet doet boekje open over andere Thuisacteur: "Ging er wild aan toe" showbizz
showbizz

Tina Maerevoet doet boekje open over andere Thuisacteur: "Ging er wild aan toe"

Tina Maerevoet doet boekje open over andere Thuisacteur: "Ging er wild aan toe"

Marleen Merckx wist eerder al te vertellen dat 'Thuis' bekend staat voor zijn hele goede feestjes. Dat kan Tina Maerevoet alleen maar beamen in de podcast 'De Thuisploeg'.

De cast en crew van 'Thuis' durven al eens stevig de bloemetjes buiten te zetten. "Er zijn jaren geweest dat er echt héle wilde feestjes waren", weet Tina te vertellen. Daar doet ze nog een schepje bovenop met een opmerkelijke onthulling.

"Ik herinner me zelfs acteurs die hun marcelleke openscheurden op de dansvloer", klinkt het. Hoewel ze de lippen eerst stevig op elkaar houdt, verklapt ze toch stiekem over wie het gaat: Wim Stevens, ofwel Tom uit ‘Thuis’. Waar Tom eerder een stijve hark is, zit er in Wim dus een echt feestbeest verscholen.

En hetzelfde geldt voor Tina en haar personage Paulien. "Ik ben zelf ook echt een zwijn op feestjes. Ik ben veel wilder en uitbundiger dan mijn personage", geeft ze stiekem toe. Marleen Merckx vertelde eerder al dat de makers op die feestjes vaak inspiratie opdoen voor verhaallijnen. "Dan hebben ze voor mijn personage veel laten liggen", grapt Tina nu.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws