Verrassing van formaat voor Jelle Cleymans en Jonas Van Geel: "Ongelooflijk" showbizz
showbizz

Verrassing van formaat voor Jelle Cleymans en Jonas Van Geel: "Ongelooflijk"

Verrassing van formaat voor Jelle Cleymans en Jonas Van Geel: "Ongelooflijk"

Tijdens een optreden van Jelle Cleymans en Jonas Van Geel gebeurde er iets heel bijzonders. Het muzikale duo wist niet wat hen overkwam.

Deze week stelden Cleymans & Van Geen hun vinylplaat ‘We Kunnen Ons Redden’ voor. Dat deden ze tijdens een zeer intieme showcase. Echter stonden ze op een bepaald moment met hun mond vol tanden op het podium, want er gebeurde iets heel onverwachts.

Hun platenmaatschappij CNR Records verraste hen namelijk met een gouden plaat.De twee mochten die in ontvangst nemen voor 'En Route’. Dat is de cover van het nummer van Tourst LeMC die het duo maakte voor ‘Liefde voor Muziek’. “Het is voor Cleymans & Van Geel de eerste keer dat we zo iets mogen ontvange", klinkt het.

We zijn heel dankbaar”, zegt een duidelijk geëmotioneerde Jelle Cleymans. "Dankjewel aan iedereen die naar het nummer heeft geluisterd", voegt hij toe. Jonas Van Geel kan het ook niet laten om een grapje te maken. "Ik dacht dat we nooit een gouden plaat zouden krijgen", zegt hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws