Verrassing van jewelste: Dieter Coppens krijgt groot nieuws te horen showbizz
showbizz

Verrassing van jewelste: Dieter Coppens krijgt groot nieuws te horen

Verrassing van jewelste: Dieter Coppens krijgt groot nieuws te horen

Momenteel is Dieter Coppens elke maandag te zien in 'Down the road' op Eén. Het programma blijft een enorme kijkcijferhit. Maar nu komt er nog meer goed nieuws zijn richting uit.

Wie Dieter Coppens graag op tv aan het werk ziet, mag van geluk spreken. Fans zullen hem na ‘Down the road’ niet lang moeten missen. Er komt namelijk een tweede seizoen van het mooie programma ‘Restaurant Misverstand’. Het eerste seizoen was dan ook een enorm succes.

In het programma zien we Dieter Coppens samen met chef-kok Seppe Nobels tijdelijk een restaurant runnen waarvan het volledige personeel aan jongdementie lijdt. Daarmee willen ze aan de buitenwereld tonen wat ze wel nog in hun mars hebben.

En of de kijkers tevreden zijn. “Super, ik kijk ernaar uit’, “Topserie met warme, mooie mensen”, “Dat programma mag nooit stoppen” en “Dat is goed nieuws, ik heb genoten van het eerste seizoen”, lezen we tussen de vele reacties op Facebook.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws