Volgers merken allemaal hetzelfde op aan nieuwe foto van Stephanie Planckaert showbizz
showbizz

Volgers merken allemaal hetzelfde op aan nieuwe foto van Stephanie Planckaert

Volgers merken allemaal hetzelfde op aan nieuwe foto van Stephanie Planckaert

Stephanie Planckaert mist hoe ontspannen ze was op vakantie in Griekenland. Daar deelt ze nu nog maar eens een herinnering van op sociale media en haar volgers zeggen allemaal hetzelfde.

Bijna een maand geleden vertrok Stephanie Planckaert samen met haar man Christopher Timmerman naar Griekenland. Een late huwelijksreis noemde Stephanie het, ook al zijn de twee al 13 jaar getrouwd. Stephanie heeft het daar erg naar haar zin gehad, want ze heeft daar al heel wat foto’s van gedeeld.

Nu krijgen we opnieuw een kiekje van haar in de Griekse zon te zien. “Je zou kunnen denken dat ik hier diep nadenk over het leven en de betekenis ervan, maar de waarheid is dat ik gewoon wacht op mijn eten”, grapt ze. “Jouw humor is zo de max”, schrijft iemand in de commentaren.

Niet alleen krijgt Stephanie reacties op haar gevoel voor humor, maar ook op haar uitstraling. Haar volgers vinden namelijk allemaal dat ze er heel goed uitziet op deze foto. “Knap”, “Mooie foto” en “Een Griekse godin zoals ze zeggen”, reageren ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws