Zita Wauters moet een moeilijke knoop doorhakken: "Niets forceren" showbizz
showbizz

Zita Wauters moet een moeilijke knoop doorhakken: "Niets forceren"

Zita Wauters moet een moeilijke knoop doorhakken: "Niets forceren"

Zita Wauters is populairder dan ooit. Met zo’n 150.000 volgers op Instagram is ze een van Vlaanderens populairste influencers. Maar binnenkort moet ze een belangrijke knoop doorhakken en dat valt haar zwaar.

Zita wordt namelijk 18 en mag na dit jaar de middelbareschoolbanken verlaten. Ze komt dus voor een moeilijke keuze te staan. Voorlopig heeft ze dan ook nog geen flauw idee wat ze wil gaan studeren. Dat vertelt vader Koen Wauters in TV-Familie.

“Er zijn ook zoveel mogelijkheden”, zegt Koen. “Toen ik achttien was, wist ik ook nog niet wat ik met mijn leven wilde aanvangen.” Maar volgens haar vader komt iedereen op zijn pootjes terecht. “Van mij mogen m’n kinderen doen wat ze willen, als ze het maar met passie en overtuiging doen. Ik zal nooit iets forceren, dat heeft een averechts effect”, besluit hij.

Zita Wauters speelde eerder al mee in de Ketnetmusical ‘Kadanza Together’ en in de film ‘Niet Schieten’. Ook haar YouTube-vlogs waren altijd een groot succes. Wie weet is er wel een carrière in de media voor haar weggelegd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws