Zo denkt Jef De Smedt over Martine Jonckheeres harde kritiek op 'Familie' showbizz
showbizz

Zo denkt Jef De Smedt over Martine Jonckheeres harde kritiek op 'Familie'

Zo denkt Jef De Smedt over Martine Jonckheeres harde kritiek op 'Familie'

Twee weken geleden vierde 'Familie' zijn 30e verjaardag in de Lotto Arena. Heel wat ex-collega's waren aanwezig, maar opvallend genoeg stuurden enkele acteurs liever hun kat. Martine Jonckheere bijvoorbeeld.

Martine Jonckheere heeft haar ontslag bij 'Familie' nog steeds niet verteerd. Bovendien werd ze ook niet uitgenodigd om de cast op het podium te vervoegen tijdens '30 Jaar Familie Feest'. Dat was een harde klap voor haar. Ze haalde daarom meermaals fel uit naar de reeks.

En dat is ook acteur Jef De Smedt niet ontgaan. "Martine had daar blijkbaar iets over gepost. Ik geef daar liever geen commentaar op, ik heb begrip voor ieders mening", zegt hij wijselijk.

Hij laat het dan ook liever niet aan zijn hart komen. "Als sommigen niet aanwezig wilden zijn op het ‘30 jaar Familie Feest’, respecteer ik hun keuze", gaat hij verder. "Ik hou aan deze show liever alleen het positieve over", besluit hij. De waardering van het publiek was voor hem het allerbelangrijkste.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws