Zo gaat het écht met Leah Thys na zware operatie: "Heb me lang niet zo gevoeld" showbizz
showbizz

Zo gaat het écht met Leah Thys na zware operatie: "Heb me lang niet zo gevoeld"

Zo gaat het écht met Leah Thys na zware operatie: "Heb me lang niet zo gevoeld"

Het ging niet te best met Leah Thys. Onlangs moest ze haar langverwachte theatertournee noodgedwongen annuleren omdat ze problemen had met haar gezondheid. Leah had namelijk met spoed een nieuwe heup nodig. Enkele weken later laat ze weten hoe het met haar gaat.

“Dat ik de volledige theatertournee van 'De dame in het busje' moest annuleren, was een hartverscheurende beslissing, maar het kon niet anders”, vertelt Leah in Dag Allemaal. “Na een botinfarct (het afsterven van botweefsel doordat de bloedvoorziening is onderbroken, red.) kon ik de laatste anderhalve maand amper nog stappen of bewegen. Het was duidelijk dat ik een nieuwe heup moest krijgen”, gaat ze verder.

Leahs heupoperatie is ondertussen achter de rug én geslaagd. De actrice is volledig aan de betere hand. “De eerste dagen waren de oefeningen die ik moest doen vrij pijnlijk, maar intussen marcheert alles stilaan zoals het hoort”, klinkt het. “Ik heb me in lange tijd niet zo goed gevoeld. De pijn is eindelijk verdwenen.” Al heeft ze wel nog een heus revalidatieproces voor de boeg. Die zal zeker zo’n vier weken duren.

Die plotse operatie en lange revalidatie heeft de makers van ‘Thuis’ wel heel wat kopzorgen bezorgd. Leah zal minstens vier weken gemist worden op de set, dus haar personage Marianne zal jammer genoeg wat op de achtergrond verdwijnen. Scènes met Leah worden momenteel uitgesteld of op een compleet ander jasje gestoken. Al zal de kijker niet al te veel van haar tijdelijke onderbreking merken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws