"Anderlecht gaat bekijken of Vanhaezebrouck vervangen wordt" Sport
Sport

"Anderlecht gaat bekijken of Vanhaezebrouck vervangen wordt"

"Anderlecht gaat bekijken of Vanhaezebrouck vervangen wordt"

Het draait bij Anderlecht niet zoals Marc Coucke het voor aanvang van het seizoen had gedroomd. Veel spelers voldoen niet aan de hoge verwachtingen en bovendien zijn er ook steeds meer spanningen tussen Coucke en zijn trainer Hein Vanhaezebrouck.

Analist Nordin Jbari onthult dat het lang niet zo goed gaat tussen Coucke en Vanhaezebrouck als beide heren de buitenwereld laten geloven. “Vanhaezebrouck blijft tot het einde van het seizoen aan als trainer van Anderlecht. Daarna zal er bekeken worden of er al dan niet een nieuwe coach moet komen", vertelt Jbari bij RTBF.

"De samenwerking is gecompliceerd, want er zijn al meermaals spanningen geweest tussen trainer en het bestuur", gaat de ex-spits van onder meer Club Brugge en Anderlecht verder.

"Er is sprake van spelletjes tussen bestuur en trainer"

“Denk maar terug aan het voorval met Dimata. Die kreeg vakantie van Coucke, terwijl Vanhaezebrouck daar niet eens van op de hoogte was. Daar komt nog eens bovenop dat Vanhaezebrouck eigenlijk niet aangesteld is door het huidige bestuur. Én Vanhaezebrouck deelt dikwijls prikjes uit aan de Anderlecht-top.”

“Vlak voor de winterstop laat hij plots veel jongeren aantreden om aan te tonen dat zijn huidige groep niet goed genoeg is en dat hij nieuwe spelers nodig heeft. Dat is politiek. Er is sprake van spelletjes tussen het bestuur en de trainer", besluit Jbari.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws