Coucke heeft enorm probleem: "Ze zijn hem bij Anderlecht al beu" Sport
Sport

Coucke heeft enorm probleem: "Ze zijn hem bij Anderlecht al beu"

Coucke heeft enorm probleem: "Ze zijn hem bij Anderlecht al beu"

Hans Vandeweghe is ongemeen hard voor Marc Coucke. De sportjournalist haalt in zijn column in De Morgen zwaar uit naar de voorzitter van Anderlecht.

"Het probleem met slechte beslissingen is dat de ene de andere uitlokt. Pär Zetterberg naast Hein op de bank zetten: dom. Hein ontslaan: erg dom. Frank Arnesen binnenhalen: superdom. Ook een journeyman, maar gespecialiseerd in bestuurskamers. Gooien ze aan de ene kant de huismakelaar op straat - terecht, al hielp het dat die in bak moest gaan zitten -, halen ze langs de voordeur een man binnen met banden met al even louche makelaars", zegt Vandeweghe.

"Marc Coucke, een jaar geleden nog de onverdroten zeekapitein van KVO die uitgekeken was op de Noordzee en klaar was om de oceanen te bevaren, is vandaag de Roland Duchâtelet van Merelbeke, Brussel en wijde omstreken. Zijn personeel is hem beu en zijn klanten willen zijn spullen niet meer. Was RSC Anderlecht een gewoon bedrijf in zijn portefeuille, hij verkocht het."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws