'Didier Lamkel Zé verlaat Antwerp en versiert toptransfer' Sport
Sport

'Didier Lamkel Zé verlaat Antwerp en versiert toptransfer'

'Didier Lamkel Zé verlaat Antwerp en versiert toptransfer'

Didier Lamkel Zé (23) groeide de voorbije maanden uit tot een waar cultfiguur. Het staat buiten kijf dat Lamkel Zé geweldig kan voetballen, maar zijn fratsen en uitspattingen blijven zich wel opstapelen. En toch zou de Kameroener na dit seizoen een toptransfer versieren.

Luciano D'Onofrio, de sterke man die de transfers regelt bij Antwerp, laat in Het Laatste Nieuws weten dat Lamkel Zé na dit seizoen andere oorden gaat opzoeken. "Ik denk dat hij eind dit seizoen klaar is om de stap te zetten naar om het even welke grote competitie in Europa", aldus D'Onofrio.

"Of ik geloof dat een grote club Lamkel Zé gaat komen halen? Absoluut. Lamkel Zé drinkt niet, hij rookt niet, hij stapt niet", benadrukt D'Onofrio. "Lamkel Zé heeft une sensibilité particulière. Zijn emoties zijn extreem. Hij heeft wat dat betreft hulp nodig en daar zijn we mee bezig. Ik vind ook niet dat we moeten overdrijven - we spreken over een paar incidenten."

"We moeten trachten om Lamkel Zé wijs te maken wat profbestaan inhoudt"

"Wij bedekken ook niet alles met de mantel der liefde. Ik heb mijn aanvaringen gehad met hem. Ik gaf hem boetes, ik heb hem zelfs twee keer naar de B-kern gestuurd. We moeten trachten om Lamkel Zé wijs te maken wat een profbestaan inhoudt. En we komen er wel", besluit D'Onofrio.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws