Erg goed nieuws over Wout van Aert Sport
Sport

Erg goed nieuws over Wout van Aert

Erg goed nieuws over Wout van Aert

De laatste weken was het stil in het kamp van Wout van Aert. Begrijpelijk, aangezien de Kempenaar zijn fiets na het wielerseizoen even aan de kant liet staan.

Wout koos er na een uitputtende periode voor om enkele weken alleen maar te ontspannen. Zo trok hij onder meer naar Italië met zijn vrouw Sarah De Bie en hun zoontje Georges en enkele andere familieleden. Maar nu heeft de rustperiode lang genoeg geduurd, moet de Belgische kampioen hebben gedacht.

Het was de laatste dagen dan ook ideaal weer om de fiets weer van stal te halen en eropuit te trekken. Dat deed Wout met enkele kameraden. Hij schreef zich in voor de mountainbiketocht van Ten Aard in de Antwerpse Kempen, dwars door de bossen van Kasterlee, Retie en Dessel. Op een foto die hij deelde kunnen we zien dat het hem zichtbaar deugd doet om weer op de fiets te zitten. Begin december zou hij ook zijn opwachting maken in het veld.

Erg goed nieuws over Wout van Aert
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws