Frank Raes: "De fans van Club Brugge zeggen dat allemaal over Filip Joos" Sport
Sport

Frank Raes: "De fans van Club Brugge zeggen dat allemaal over Filip Joos"

Frank Raes: "De fans van Club Brugge zeggen dat allemaal over Filip Joos"

Iedere maandagavond heeft de voetbalfanaat een afspraak met Frank Raes en Filip Joos. Beide heren zitten ondertussen al járen in Extra Time. Af en toe krijgen ze kritiek, maar dat deert hen niet.

Joos krijgt het vaak zwaar te verduren bij kijkers. Ze zijn voor of tegen de commentator. Er lijkt geen middenweg te bestaan. "Die van Brugge zeggen dat hij fan is van Anderlecht. En die van Anderlecht zeggen dat hij voor Club Brugge is. In voetbal krijg je altijd ­tegenspel", vertelt Raes daarover in Het Nieuwsblad.

“Dat is logisch", pikt Joos zelf in. "Mensen die hun gezicht in de clubkleuren schilderen, die naar elke match gaan en die alles per definitie geweldig vinden, krijgen van mij in alle eerlijkheid te horen dat een match op niets trok, daarom en daarom, tja, dan zijn ze boos. Ik begrijp dat."

"Dat is heavy"

"Je pakt mensen op hun liefde voor iets. Dat is heavy. Wij zijn het die bij wijze van spreken bij Boer zkt. vrouw zeggen Jong, zou je wel met die verder doen?” Echt waar, wij vangen elke wedstrijd met een open blik aan", besluit Joos.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws