José De Cauwer: "Of Van Aert een moeilijke jongen is? Tja..." Sport
Sport

José De Cauwer: "Of Van Aert een moeilijke jongen is? Tja..."

José De Cauwer: "Of Van Aert een moeilijke jongen is? Tja..."

Wout Van Aert botste met Nick Nuyens en verbrak zijn contract bij Veranda's Willems-Crelan. José De Cauwer geeft zijn mening over de ontwikkelingen rond de veldrijder in Het Nieuwsblad.

"Van Aert is in ieder geval een individualist. Wat in het veldrijden misschien nog logisch is ook. Hij is omringd door zijn eigen crew, vrienden en familie. Maar op de weg? In een team kom je in een omgeving met managers, mechaniekers en ploegleiders die u graag hebben, maar een ander nog veel liever. De tijd zal uitwijzen of Van Aert intelligent genoeg is om daarmee om te kunnen. Hij zal zich anders moeten opstellen. Dat kan komen, maar als het niet komt, heeft hij een probleem. En Jumbo-Visma ook", zegt De Cauwer over het nieuwe team van Van Aert.

Van Aert rijdt niet goed nu. De Cauwer weet hoe dat komt. “Slechte coaching. Kleine akkefietjes die niet uitgesproken worden. Hem dingen laten doen die niet mogen en er toch niks van zeggen. De journalist vraagt hier aan mij of Van Aert een moeilijke jongen is: de schijn is op zijn minst gewekt."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws