Malinovskyi hakt knoop tussen Genk en transfer door: 'Dit is hij van plan' Sport
Sport

Malinovskyi hakt knoop tussen Genk en transfer door: 'Dit is hij van plan'

Malinovskyi hakt knoop tussen Genk en transfer door: 'Dit is hij van plan'

KRC Genk hoopt nog steeds dat Ruslan Malinovskyi ook volgend seizoen in de Luminus Arena voetbalt. De clubleiding probeerde de Oekraïner te overtuigen tijdens een gesprek, maar het is maar de vraag of dat geholpen heeft.

"Ook na het onderhoud tussen Felice Mazzu, Dimitri de Condé en Ruslan Malinovskyi staat het hoofd van de Oekraïner nog steeds op vertrekken", meldt Het Laatste Nieuws. Het ziet er dus naar uit dat Genk zijn sterkhouder gaat verliezen.

"In dat gesprek heeft Ruslan aangegeven dat hij graag naar Italië wil", aldus Dimitri de Condé in de krant. "Er is ook interesse vanuit Engeland, maar Ruslan verkiest een overstap naar de Serie A."

"De kans dat hij vertrekt, is reëel"

Sampdoria ligt momenteel in poleposition om met Malinovskyi aan de haal te gaan. "Zij zijn deze week hier geweest om te onderhandelen en hebben een respectabel bod neergelegd", aldus de Condé. "Wij hebben een tegenbod geformuleerd en zij hebben bedenktijd gevraagd. Kijk, als een club Malinovskyi echt wil hebben, kan het heel snel gaan. De kans dat hij vertrekt, is reëel."

Genk hoopte aanvankelijk op een transfersom van 20 miljoen euro, maar zou uiteindelijk vrede willen nemen met een bedrag van om en bij de 15 miljoen euro.

Populair

Laatste nieuws