Niels Albert doet opmerkelijke uitspraak over Mathieu van der Poel: “Dan is het uit met de pret” Sport
Sport

Niels Albert doet opmerkelijke uitspraak over Mathieu van der Poel: “Dan is het uit met de pret”

Niels Albert doet opmerkelijke uitspraak over Mathieu van der Poel: “Dan is het uit met de pret”

Eli Iserbyt heeft afgelopen weekend weer een knalprestatie geleverd. Ook Niels Albert zag dat Eli twee dagen op rij gewoon de beste van het pak was. Maar dat zou binnenkort zomaar kunnen veranderen.

“Ondertussen komen met Kortrijk en Besançon stilaan de crossen van de laatste kansen er aan”, schrijft Albert in zijn column voor Het Laatste Nieuws. “In Boom, op 4 december, zijn alvast Wout van Aert en Tom Pidcock er opnieuw bij en wordt winnen een pak moeilijker. Al zie ik Eli dáár nog wel wedijveren met die twee.”

“Tegen jongens die ongetwijfeld nog wat 'feeling' en competitieritme zullen missen, moet iemand in topconditie daar met de nodige 'grinta' tijdelijk munt uit kunnen slaan”, denkt de voormalige wereldkampioen. “Meer dan in de eindejaarsperiode. Dan zullen Wout en Tom hun draai hebben gevonden en komt ook Mathieu van der Poel er bij. En is het met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid uit met de pret."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws