Olivier Deschacht haalt meteen na degradatie hard uit naar Lokeren Sport
Sport

Olivier Deschacht haalt meteen na degradatie hard uit naar Lokeren

Olivier Deschacht haalt meteen na degradatie hard uit naar Lokeren

Sporting Lokeren verloor zondagavond met 1-2 van Anderlecht en zo is het nu ook zeker dat de Waaslanders het seizoen als allerlaatste zullen afsluiten. Kort na de wedstrijd verscheen Olivier Deschacht voor de camera van Play Sports en daar nam hij geen blad voor de mond.

“Ik had het al een tijdje opgegeven. Niet op het veld, daar heb ik me niet laten kennen. Maar naast het veld had ik het al opgegeven. Zowel defensief als offensief beschikken we gewoon over te weinig kwaliteit om in eerste klasse te blijven”, aldus een erg scherpe Deschacht.

“We hadden een mirakel nodig en ik geloof niet in mirakels”, ging de ervaren rot verder. “Defensief lieten we onze man lopen en offensief misten we goede kansen om te kunnen scoren.”

"Dat we ons toch nog kunnen redden? Dat zou jammer zijn voor die jongens van Waasland-Beveren en KV Mechelen"

“Dat we ons mogelijk toch nog kunnen redden door de ontwikkelingen in het dossier Propere Handen? Tja… Het zou jammer zijn voor die jongens van Waasland-Beveren en KV Mechelen die daar allemaal niets mee te maken hebben, hé. Wij wilden ons sportief redden en dat is niet gelukt.”

“Als we dan toch in de Jupiler Pro League blijven, dan moeten hier in Lokeren heel veel dingen veranderen”, besloot Deschacht met een duidelijke steek naar het beleid van voorzitter Roger Lambrecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws