Paul Herrygers haalt uit naar Niels Albert: "Ik begrijp hem niet" Sport
Sport

Paul Herrygers haalt uit naar Niels Albert: "Ik begrijp hem niet"

Paul Herrygers haalt uit naar Niels Albert: "Ik begrijp hem niet"

De sfeer is minder, de kijkcijfers kennen een val, volgens Niels Albert zit zijn geliefkoosde sport veldrijden in het verval. Mathieu Van der Poel is veel te sterk voor de rest. En dat steekt bij veel Vlamingen.

"Het vrouwenveldrijden is nog boeiend", vertelt Albert in zijn column in de krant. "Wat een verschil met de mannen. Mijn hart heeft zondag gebloed. Ik heb mensen gezien die na drie kwartier cross naar huis gingen. Ze hoefden de aankomst niet te zien. Zo spijtig, maar ik snap het wel: na drie ronden lag het podium vast. Meer nog, ik kon de volledige top 10 voorspellen."

Paul Herrygers, co-commentator bij de VRT, is het niet eens met Albert. "Dat laat ik voor Niels z’n rekening’, zegt hij in Dag Allemaal. "Ik begrijp niet goed waarom hij de boel zo opstookt. Ik heb die leegloop alleszins niet gezien. En dan nog, met dit soort uitspraken bewijst hij de sport geen dienst."

"Het wás ooit spannender, maar om nu te zeggen dat de Vlaamse crosswereld in crisis is? Totáál niet. ’t Zou me zelfs niet verbazen dat we de komende weken weer een sterke Wout van Aert aan het werk zien."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws