Remco Evenepoel hakt knoop door over deelname Ronde van Frankrijk en kondigt groot nieuws aan Sport
Sport

Remco Evenepoel hakt knoop door over deelname Ronde van Frankrijk en kondigt groot nieuws aan

Remco Evenepoel hakt knoop door over deelname Ronde van Frankrijk en kondigt groot nieuws aan

Remco Evenepoel gaat dan toch van start in de Ronde van Zwitserland. Hij viert er zijn wederoptreden nadat hij eerder uit de Giro moest stappen met een coronabesmetting.

Vanaf volgende week zondag is Evenepoel dus opnieuw in competitie te zien. "Het was een uitdaging om het pad voor het vervolg van het seizoen uit te stippelen, maar ik denk dat Zwitserland de perfecte start is", klinkt het.

Het programma van Evenepoel krijgt zo verder vorm. "De Ronde van Zwitserland is een koers waar ik goede herinneringen aan heb na mijn zege in de tijdrit vorig jaar", klinkt het. Na Zwitserland zal de focus op het BK tijdrijden liggen. Nadien volgt een hoogtestage van twee weken in het Italiaanse Val di Fassa.

WK

"Ik heb daar al eerder getraind en heb er toen echt van genoten, vooral van het mooie landschap. Dat maakt het een geweldige plek om me voor te bereiden op het WK", legt Evenepoel uit. De Ronde van Frankrijk rijdt hij dus zeker niet.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws