Stoffel Vandoorne wil terugkeren in Formule 1: "Ik heb veel geleerd" Sport
Sport

Stoffel Vandoorne wil terugkeren in Formule 1: "Ik heb veel geleerd"

Stoffel Vandoorne wil terugkeren in Formule 1: "Ik heb veel geleerd"

Stoffel Vandoorne hoopt dat hij in de toekomst nog kan terugkeren in de Formule 1. Als simulatorrijder van Mercedes blijft hij er alvast bij betrokken.

“Ik kijk daar erg naar uit”, vertelt de 26-jarige West-Vlaming op de website van de Formule 1. “Ik ben blij dat ik bij de wereldkampioen de Formule 1 eens in een andere omgeving kan beleven. Totnogtoe heb ik alleen met McLaren gewerkt. Het is ook goed dat ik in het wereldje blijf, want je weet nooit wat er in de toekomst kan gebeuren. Mercedes zal exact weten wat ik kan, en zelf zal ik voorbereid zijn op elke kans die zich voordoet.”

Een terugkeer naar de Formule 1 is zeker niet ondenkbaar. Zo is de Rus Daniil Kvyat (Toro Rosso) er opnieuw bij. Die laatste zat vorig jaar in de simulator van Ferrari.

Norris

McLaren schoof Vandoorne aan de kant voor de Brit Lando Norris. Toch is Vandoorne daar niet verbitterd over. “Neen, ik ben dankbaar dat ze me de kans gegeven hebben. Het is niet evident om zonder steenrijke papa in de Formule 1 te komen. Het waren twee moeilijke seizoenen, maar ik heb veel geleerd. Ik ben er sterker uitgekomen. Je moet ook wat geluk hebben. Wellicht zat ik niet op het juiste moment op de juiste plaats. Misschien is dat in de toekomst nog eens anders.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws